• .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Projecten van LFO: lokale initiatieven
January 2015

Parkbanken en nieuwe thermoskannen uit opbrengst donaties juli 2015: EUR710 Plus een 3-zits-parkbank t.w.v. EUR219 (sponsoring in natura door Tuincentrum De Mooij in Rijnsburg).

Eén van de doelen waar hard voor is ‘gespaard’, is het Dorpscentrum. Vele dorpsgenoten hebben de afgelopen maanden op verschillende manieren geld gedoneerd door directe donaties, de statiegeldactie bij supermarkt Jumbo, een 5 mei-vrijmarktactie en de donatiebussen bij lokale winkeliers. Er is zoveel geld gedoneerd dat het Lokaal Fonds Oegstgeest 2 parkbanken aan het Dorpscentrum kan schenken.

En afgelopen week was het dan zover: het Dorpscentrum kreeg 2 grote houten parkbanken voor de binnentuin, een donatie waar alle dorpsgenoten van kunnen genieten. De banken zijn gekocht bij Tuincentrum De Mooij in Rijnsburg, die zelf ook nog een extra 3-zits bank voor de binnentuin heeft gesponsord. Het Dorpscentrum is ontzettend blij met de donatie en hoopt op nog meer giften. Want bij meer donaties kunnen nog meer zaken worden bekostigd zoals thermoskannen, pannen en stoepborden.

Ontvangen donaties:
€ 710.00